Program Wydarzenia – 6 lutego

10.30-11.00 – SALA 2
Kulisy współpracy blogera z restauracją
Klaudia Sroczyńska, blog Dusiowa Kuchnia
Maciej Krawczun, Szef Kuchni Meso Ramen
Prezentacja dostępna w pakietach konferencyjnych: Gastronomia 2.0, Gastronomia 3.0

11.30-12.10 – SALA 2
Jak rozumieć pojęcie jakości w gastronomii
Marcin Dyrda, GastroWiedza.pl
Prezentacja dostępna w pakietach konferencyjnych: Gastronomia 2.0, Gastronomia 3.0

11.45-12.45 – SALA 3
Najpopularniejsze metody alternatywnego parzenia kawy – Drip i Areopress
Paweł Piechota, MIKO Pac Sp. z o.o.
Wstęp w pakietach konferencyjnych: Gastronomia 1.0, BAR 4.0 Challenge

12.20-13.00 – SALA 2
Ochrona tajemnicy w restauracji;
Edyta Duchnowska, Radca Prawny
Prezentacja dostępna w pakietach konferencyjnych: Gastronomia 2.0, Gastronomia 3.0

13.00-13.30 – SALA 3
Smaczne kadry – warsztaty fotografii kulinarnej z FOOD&LIGHT
Kasia Fiszer, FOOD&LIGHT
Wstęp w pakietach konferencyjnych: Gastronomia 1.0
Obowiązuje limit 10 osób na warsztat

13.15-13.45 – SALA 2
Strategia marketingowa to Twój przyjaciel nie wróg. Jak w kilku krokach zbudować podstawową
strategię promocji restauracji i z sukcesem ją wdrożyć
Marta Panfil, Agencja Kreatywna FIKA
Prezentacja dostępna w pakietach konferencyjnych: Gastronomia 2.0, Gastronomia 3.0

13.45-14.30 – SALA 3
ATELIER SMAKU – bezglutenowa kuchnia wegańska w praktyce; o budowaniu i rozwoju marki
Jola Słoma & Mirek Trymbulak, Atelier Smaku
Wstęp w pakietach konferencyjnych: Gastronomia 1.0

14.00-14.45 – SALA 2
Prawo pracy i zagadnienie RODO w gastronomii
Marta Kosecka, adwokat, przepisnagastronomie.pl
Prezentacja dostępna w pakietach konferencyjnych: Gastronomia 2.0, Gastronomia 3.0
Strefa Ekspozycji – prezentacja produktów i usług
Wstęp w ramach rejestracji

11.00-11.30, 14.30-15.00 – STOISKO B3
LUVA Handmade Menu
Paula Wyremblewska, Menadżer Sprzedaży

11.30-12.00, 13.00-13.30 – STOISKO B2
COMITOR Sp. z o.o., Stölzle Lausitz GmbH
Michał Laskowski, Sales Manager Comitor
Piotr Ptak, Area Sales Manager Stölzle Lausitz

12.00-12.30, 14.00-14.30 – STOISKO A1
MEIKO Clean Solutions Polska Sp. z o.o.
Błażej Korzeniowski, Sales Manager, Poland North-Central
Jacek Datczuk, National Service Manager

12.30-13.30
P.P.H.U. NASZA CHATA Marek Zblewski
Tomasz Fierke, Kucharz z Kaszub

13.00-13.30 – STOISKO A7
BeeLemon – naturalne napoje
Maciej Niemiec, właściciel
Program Wydarzenia – 6 lutego

13.30-14.00 – STOISKO B3
LUVA Handmade Menu
Natalia Szkudlarek, Menadżer Sprzedaży

Program Wydarzenia – 7 lutego

10.15-10.45 – SALA 2
Marketing – zmora dla Kuchni i Sali? Jak zbudować relację i zrozumienie w teamie
Kinga Rylska
Prezentacja dostępna w pakietach konferencyjnych: Gastronomia 2.0, Gastronomia
Program Wydarzenia – 7 lutego

14.00-14.45 – SALA 3
Przez Internet do portfela gościa – prezentacja i warsztaty
Arieta Prusak, Agencja kreatywna MOXIE
Wstęp w pakietach konferencyjnych: Gastronomia 1.0
Strefa Ekspozycji – prezentacja produktów i usług

11.00-11.30, 14.00-14.30 – STOISKO B3
LUVA Handmade Menu
Natalia Szkudlarek, Menadżer Sprzedaży

11.30-12.00, 13.00-13.30 – STOISKO B2
COMITOR Sp. z o.o., Stölzle Lausitz GmbH
Michał Laskowski, Sales Manager Comitor
Piotr Ptak, Area Sales Manager Stölzle Lausitz

12.00-12.30, 14.00-14.30 – STOISKO A1
MEIKO Clean Solutions Polska Sp. z o.o.
Błażej Korzeniowski, Sales Manager, Poland North-Central
Jacek Datczuk, National Service Manager

13.00-13.30 – STOISKO A7
BeeLemon – naturalne napoje
Maciej Niemiec, właściciel

13.30-14.00 – STOISKO B3
LUVA Handmade Menu
Paula Wyremblewska, Menadżer Sprzedaży

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]